A Delphi Diesel izzítógyertyák üzembiztos és hatékony segítséget nyújtanak egy dízelüzemű motor beindításakor.
Az idén ismét megrendezésre kerül a Pit Stop névre keresztelt, autótulajdonosokat célzó autó állapotfelmérő Road show sorozatunk.
A modern gépkocsikban használt innovatív technológiák nagyon gyorsan fejlődnek. Az autóipari mérnökök egyre inkább a motor hatásfokának a növelésére helyezik a hangsúlyt. Ezáltal csökkenthető a motorok lökettérfogata és mérete.
Zöller Invest Kft. – Üzletpolitikánk a teljes körű, családias, kedves kiszolgálás
Legújabb alkatrész kereső és rendelő programunk, annak érdekében, hogy az Ön munkája egyszerűbb, és gyorsabb legyen.
Hogyan cseréljünk fékbetétet elektromos rögzítőfékkel szerelt gépkocsikon Figyelem: biztonsági elemek javítását kizárólag szakképzett személyzet végezheti! Vegye fi gyelembe a beszerelési útmutatásokat, valamint az autógyártó biztonsági előírásait.

AUTOMEISTER = professzionális, márkafüggetlen szerviz, ahol a minőség és a vevő az első helyen áll, versenyképes árak mellett! Az AUTOMEISTER hálózat már 14 éve működik sikeresen Európában.

A “VEB GLUHLAMPENWERK PLAUEN” általános,világítótesteket gyártó céget 1948-ban alapították. Alig néhány évvel később, megkezdték a gépjármű-izzók gyártását is. 1957 –ben már-NARVA márkanév alatt találkozhattunk termékeikkel a piacon.