A világ egyik legfontosabb autós mustráján, a Genfi Autószalonon mutatták be a Dacia „család” legfiatalabb tagját, az új MCV-t.
A márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be nyilvánosan a Nissan 370Z Nismo
A Mitsubishi új kisautóját valamilyen ismeretlen oknál fogva új néven hozza forgalomba Európában a Mirage-ként ismert autóját.
Az európai nagyközönség a Genfi autószalonon ismerkedhet meg az új Chevrolet Sparkkal, melynek különlegessége, hogy elektromos meghajtású.
Az olasz autógumi-gyártónak három évre szóló szerződése volt a száguldó cirkusszal, ő volt ugyanis az egyetlen autógumi-beszállító.
Infomeister hírlevél
Alig néhány napja kerültek nyilvánosságra a Renault új szabadidő-autójának a fotói, a hivatalos bemutatásra a Genfi Autószalonon kerül sor valamikor március 7 és 17 között, majd ezt követően kevéssel el is kezdik a sorozatgyártást.
Sokan, akik idegenkednek az elektromos autóktól, elsősorban azzal magyarázzák ellenszenvüket, hogy rövid távot lehet megtenni ezekkel az autókkal, mielőtt újra töltésre szorulnának.
Azt régóta tudjuk, vagy legalábbis sejtettük, hogy az Autónk sokat hozzáad személyiségünkhöz, ahhoz, hogy mások mit gondolnak rólunk.