AUTOMEISTER bemutatkozás

 

 

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöljük az AUTOMEISTER honlapján, érkezzék Ön akár szervizelési szándékkal, akár leendő szerződéses partnerünkként, vagy csak érdeklődő látogatóként.

A hálózat célkitűzése a kezdetektől változatlan. Márkaszervizekhez mérhető szakmaisággal, de márkafüggetlen szervizként kiszolgálni a hozzánk forduló autó tulajdonosokat, legyen szó egyszerű olajcseréről, időszakos karbantartásról, általános állapotfelmérésről, alkatrészcseréről vagy komplex javítási szolgáltatásról.

Az AUTOMEISTER független szervizek hálózata, amely több mint 20 éve sikeresen működik Európában. Németországból indult, napjainkban pedig már öt európai országban is jelen van, Németország, Ausztria, Szlovénia, Magyarország és Románia. Az AUTOMEISTER koncepció filozófiája szerint a „fullszerviz” fogalma nem merül ki a cserealkatrészek forgalmazásában.

Az AUTOMEISTER szervizeinkben minőségi szolgáltatás, a gyártók követelményeinek megfelelő felülvizsgálat és korrekt áron történő azonnali kiszolgálás várja. Műhelyeink műszakilag maximálisan felszereltek, hiszen a legmodernebb műhelyberendezések a rendszerhez való csatlakozás szigorú tárgyi feltételei. Az AUTOMEISTER szervizeink magas szintű szaktudással rendelkeznek, ahol a szakemberek évente több alkalommal vesznek részt kötelező továbbképzéseken, oktatásokon. A naprakész szaktudás, a kellő tapasztalat és a régió egyik jelentős autóalkatrész forgalmazójától beszerzett minőségi cserealkatrészek garantálják a színvonalas javítást és karbantartást minden autómárka esetében.

Gépjármű tulajdonosaként autójával együtt nálunk megkapja azt a törődést és kiszolgálást, amire jogosan számíthat.

Várjuk Önt is szervizeinkben!